Echipa PIMM BRASOV

Alina Paul
PRESEDINTE

Alina Paul, Directorul General DO SECURITY este femeia care a reușit într-un domeniu asumat de bărbați. Alături de echipa sa, a urcat compania pe prima poziție în topul firmelor brașovene si s-a plasat în topul firmelor de profil la nivel național. A fost numită, de nenumarate ori, managerul anului pentru performanța feminină în domeniul său de activitate. Mama a doua fete, Alina susține importanța și rolul femeii în societate și în afaceri, promovând egalitate de gen și nevoia recunoașterii rolului femeii în societate.

Diana Cristina Niță,
MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

Diana Cristina Niță în prezent antreprenoare și președinta Asociației Rază de Speranța Brașov, este modelul femeii care construiește cu o permanentă motivație de a dezvolta comunități. Cu o experiență personală și o expertiză profesională bogată, Diana are un spirit antreprenorial rafinat, elegant, dublat de abilitatea specialistului în lobby și advocacy. Recunoașterile și aprecierile primite în cadrul diferitelor evenimente certifică implicarea în domeniul de activitate, fiind un deschizător de drumuri în ceea ce privește abordarea politicilor publice. Mamă a 3 copiii minunați, Diana promovează și formează oameni. În cadrul proiectelor implementate derulează actiuni ce vizează educația, incluziunea socială, integrarea, sănătatea mintală și performanța. De asemeni, încurajează spiritul și prezența civică, apreciind cu precădere rolul și importanța femeii în dezvoltarea continuă a societății.

Georgiana Iacob,
MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

Sunt licențiată în asistență medicală generalistă, absolvind Universitatea Transilvania din Brașov – Facultatea de Medicină. Din 2017 am început activitatea medicală, depistarea și tratarea diferitelo rafectiuni metabolice precum diabetul zaharat, diabet gestațional, obezitate, dislipidemie. Din anul 2021 am optat pentru dezvoltarea și dedicarea pacienților oncologici și nu numai pe secție de specialități chirurgicale. Pentru a putea aduce serviviile medicale la îndemână tuturor în anul 2022 am dezvoltat S.V Medical. În cadrul acestei firme ne dorim: - Fiecare persoană să beneficieze de îngrijiri medicale în incinta propiului cămin - Îngrijire personalizată în funcție de fiecare diagnostic - Medicina să evolueze fără timp nelimitat de așteptare pentru efectuarea unui consult sau a unei investigații medicale

Iounț Bungean
MEMBRU CONSILIU DIRECTOR

Cu o solidă fundație în studii tehnice și un spirit antreprenorial inconfundabil, Ionuț Bungean a parcurs un drum impresionant. De la primele sale experiențe în domeniul tehnic până la dezvoltarea unei cariere remarcabile în sectorul ospitalității, călătoria sa profesională este una dedicată excelenței și inovației. Implicarea lui în domeniul alimentației publice a început în 2001, iar ulterior, în 2016, și-a extins orizonturile către domeniul hotelier, demonstrând o dedicație constantă față de îmbunătățirea și diversificarea serviciilor oferite. Sub umbrela DRD Consulting SRL, Ionuț a atins unul dintre punctele culminante ale carierei sale prin inaugurarea unui centru de evenimente. Acest proiect nu doar că îmbină competențele și pasiunile sale, dar servește și drept testament al angajamentului său față de crearea de experiențe unice și memorabile pentru clienții săi. În calitate de fondator și forță motrice din spatele DRD Consulting SRL, Ionuț crede cu tărie în puterea ospitalității de a transforma momentele obișnuite în amintiri extraordinare. Dedicația sa pentru servicii personalizate și calitate de neegalat este fundamentul fiecărei interacțiuni și eveniment organizat sub egida "Q Experience".

Eleonora ION
VICEPRESEDINTE

Sunt licențiată în economie, absolvind Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești. În 2015 am finalizat GM Master Class în cadrul CBC România, iar ulterior am conceput și implementat strategii de dezvoltare pentru echipe și companii. Am colaborat atât cu echipe românești, cât și din afara țării și am lucrat în peste 15 industrii. Sunt pasionată să aduc valoare în mediul de afaceri și în echipele cu care lucrez, prin tot ceea ce realizez. Pentru a susține progresul și optimizarea echipelor din companii, am pus bazele firmei Nora Business Consulting SRL, în cadrul căreia oferim: • suport în organizarea și structurarea afacerilor; • analize lunare la nivel 360 pentru companii; • traininguri și teambuildinguri adaptate atât echipelor, cât și obiectivelor firmelor; • planuri de carieră, bazate pe evaluări psihoaptitudinale.

Alege sa fi membru al PIMM BRASOV